404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering

Service & garanties

Topsleeptextiel.nl is een écht familiebedrijf uit Arnhem. Al meer dan 65 jaar actief met een beddenwinkel in Arnhem, Alex Damminga is de eigenaar.

topsleeptextiel.nl stelt zelf haar assortiment samen en kiest hiervoor uit de beste materialen en merken. Hierdoor kunt u genieten van producten van een echte topkwaliteit.

Wanneer je niet tevreden bent over een product of wanneer zich een probleem voordoet dan lossen wij dit altijd samen met jou op. Ook kun je gebruik maken van onze garantieregeling.

Controleer bij aflevering altijd direct de geleverde artikelen op beschadigingen en eventueel andere gebreken. Is de juiste afmeting en/of kleur geleverd. Wij verzoeken u het gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doen niets af aan de wettelijke garantie. Indien er sprake is van fabrieksgarantie staat de duur vermeld in de specificaties van het desbetreffende product.

Wilt je meer informatie over de voorwaarden van een fabrieksgarantie van een bepaald merk of product? Stuur dan een mail naar info@topsleeptextiel.nl of bel met een van onze verkoopmedewerkers op 026-8446411.

100% tevredenheidsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Om jou als klant te overtuigen gaat dat in onze winkel in Arnhem makkelijker dan bij een online aankoop. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie meet een niet goed = geld terug garantie. Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van ons product dan mag je deze GRATIS retour sturen. Wij betalen dan na ontvangst van het artikel het volledige aankoopbedrag incl. de retourkosten binnen 3 tot 5 werkdagen terug. De kosten van de retourzending worden alleen vergoed wanneer je deze binnen 24 uur na ontvangst van het artikel online via het retourformulier aanmeldt voor retourzending binnen Nederland. Voor retourzendingen vanuit andere landen vragen wij jou om eerst contact op te nemen met onze klantenservice.