404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hoogwaardige materialen voor kussens en dekbedden

Cassenz gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor hun producten, zoals dons, cashmere, kameelhaar, wol, zijde en synthetische vezels. Het merk heeft een breed scala aan kussens en dekbedden, die geschikt zijn voor verschillende slaapstijlen en -voorkeuren. Cassenz kussens en dekbedden zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende maten, vullingen en hardheden.

Innovatie bij Cassenz

Het merk heeft ook verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten te garanderen. Zo gebruikt Cassenz bijvoorbeeld het Nomite-label, wat betekent dat hun producten geschikt zijn voor mensen met een huisstofmijtallergie. Daarnaast maakt Cassenz gebruik van de Downafresh-technologie, die ervoor zorgt dat het dons dat wordt gebruikt in hun producten op een milieuvriendelijke en duurzame manier is verkregen. Ook is elk donzendekbed voorzien van een DownPass keurmerk. Dit staat niet alleen voor een hoogwaardige kwaliteit maar misschien nog veel belangrijker: dit keurmerk geeft je de garantie dat bij de productie van het dons onder zeer strenge inspectie rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn, natuur en milieu. Op ieder etiket staat een uniek traceerbare code.

Cassenz is een duurzaam merk

Cassenz staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologieën. Het merk is ook betrokken bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven en heeft bijvoorbeeld het Oeko-Tex Standard 100-certificaat, wat betekent dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen. Cassenz kussens en dekbedden zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning tijdens het slapen, en die waarde hechten aan hoogwaardige en duurzame materialen.

Over Ons

Een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Showroom
Boulevard-Heuvelink 24-26
6828 KP Arnhem

Ma: op afspraak
Di t/m zat: 10.00 -17.00
Zon: op afspraak