404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering
Over Ons

Alex Damminga, eigenaar

TopSleeptextiel

Dit zijn wij

Topsleeptextiel.nl is opgericht in 2023 door de twee broers Alex en Reinhold Damminga met als doel om Nederland kennis te laten maken met een mooie selectie van kwaliteitstextiel waar zij voor 100% achter staan.

Topsleeptextiel heeft een eigen beddenwinkel in Arnhem onder de naam TopSleep. Sinds 1952 worden hier al matrassen en boxsprings geproduceerd en wordt er advies gegeven over slapen en textiel.

De naam Damminga is een begrip in Arnhem en Arnhem en omstreken en bekend van de winkel Damminga Textiel en Beddencentrum, die door de opa en vader van Alex en Reinhold is opgericht. Inmiddels is TopSleep dé beddenwinkel van Arnhem en omstreken en een echt begrip. De producten van Topsleep worden ook online aangeboden via de diverse kanalen.

Missie

We willen dat iedereen goed slaapt! Een goede slaap is de start van een frisse nieuwe dag. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons hierbij de kernbegrippen.

Visie

Dagelijks leveren wij een goed slaapadvies. Dit gaat verder dan alleen het slaapsysteem (bedbodem en matras). Bed textiel zoals kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens zijn hierbij ook KEY.

Contact

Topsleeptextiel bezoeken

TopSleep
Boulevard-Heuvelink 24
6828 KP Arnhem