404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering

Prijs

tot

Merk

1 Resultaat

Filter

Toon per:

Sorteer op:

De collectie van TopSleep

De Home Collection van TopSleep is zorgvuldig samengesteld door het ervaren team van TopSleep. De collectie bestaat unieke producten voor elke slaapkamer. Denk hierbij aan matrassen, hoofdkussens, dekbedden, moltons en hoeslakens.

Duurzame productie

We hebben het tegenwoordig allemaal over duurzaam. Maar wat doet TopSleep daarmee? Belangrijk bij duurzame productie is niet alleen milieuvriendelijke productie maar ook nadenken over levensduur van onze producten.

Als je wil dat beddengoed lang meegaat, zul je iets meer moeten investeren. De prijs zegt veel over de kwaliteit. We kennen het allemaal, je koopt een hoeslaken bij een goedkope online speler. Toch weet je dat je na een jaar weer een nieuwe moet kopen omdat het zo dun is dat als je het artikel nieuw uit de verpakking komt er al doorheen kunt kijken.

De artikelen van TopSleep gaan altijd lang mee. Hoeveel zou het schelen in wereldwijde productie en transport als je iets koopt waarvan je weet dat het langer meegaat?

Wij als TopSleep kunnen voorraad houden van verschillende fabrikanten. Verschillende vrachtwagens rijden dus naar ons toe terwijl deze fabrikanten het ook rechtstreeks naar u als consument kan sturen. En dat doen we dan ook want dat scheelt weer een aantal ritten van het transportbedrijf.

Over Ons

Een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Showroom
Boulevard-Heuvelink 24-26
6828 KP Arnhem

Ma: op afspraak
Di t/m zat: 10.00 -17.00
Zon: op afspraak