404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering

Koude voeten in bed

Misschien weet je uit ervaring wel dat het moeilijk is om in slaap te vallen met koude voeten. Ook al heb je een warme pyjama of een lekker warm dekbed met koude voeten is het moeilijk in slaap vallen. Ontdek in dit artikel wat de oorzaak van koude voeten is en hoe je koude voeten kunt opwarmen zodat je weer lekker in slaap valt.

Koude voeten opwarmen

Onderstaand nog een aantal tips om je voeten op te warmen.

Slaap onder een dik dekbed
Wanneer de nachten kouder worden is het belangrijk om het onder de dekens lekker warm te houden. Wanneer je lichaam een hogere temperatuur heeft is het makkelijker om je voeten op te warmen. Check ook onze dekbedwijzer voor een goed advies.

Gebruik een wollen onderdeken
Wollen onderdekens zijn van nature warm en kunnen helpen om je lichaam warm te houden tijdens koude nachten. Wollen vezels hebben namelijk de eigenschap om lucht vast te houden en zo warmte te isoleren.

Gebruik een warmwaterkruik
Ook een warmwaterkruik is een goede oplossing om koude voeten in bed te verhelpen. Het gebruik van een warmwaterkruik in bed kan de volgende voordelen hebben:

a. Verbeterde slaap: De warmte van de warmwaterkruik kan helpen om je lichaam op te warmen en je in slaap te sussen. Het kan ook helpen om de bloedtoevoer naar de huid te verbeteren, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit.
b. Vermindering van koude voeten: Als je last hebt van koude voeten in bed, kan een warmwaterkruik onder de voeten helpen om ze op te warmen en comfortabeler te maken.

Het is echter belangrijk om de warmwaterkruik op de juiste manier te gebruiken en te zorgen voor de juiste temperatuur om verbranding of oververhitting te voorkomen. Zorg er ook voor dat de warmwaterkruik niet lekt en dat deze veilig wordt opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.

Over Ons

Alex Damminga

Eigenaar TopSleeptextiel

Wij vinden het belangrijk dat jij goed slaapt en uitgerust wakker wordt.

TopSleeptextiel Arnhem is al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf.

Wij staan voor kwaliteit en leveren ongeëvenaarde service!