404
Check Blauw
Gratis verzending vanaf €50,-
Check Blauw
Veilig betalen
Check Blauw
Snelle levering

Wat is Percal Katoen?

Perkal katoen is een soort katoenweefsel dat vaak wordt gebruikt voor beddengoed en andere textielproducten. Het wordt geproduceerd door het weven van katoenen garen in een zogenaamd 'perkalweefsel', dat een strakke, fijne en gelijkmatige weefselstructuur heeft. Perkal katoen staat bekend om zijn duurzaamheid, zachtheid en ademend vermogen.

Is Percal katoen duurzaam?

Percal katoen is zeer duurzaam en gaat lang mee, zelfs na veelvuldig wassen. Het heeft ook de neiging om minder te kreuken dan andere soorten katoenweefsels. Het wordt vaak gebruikt voor beddengoed zoals lakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en dekens, maar ook voor andere textielproducten zoals tafellinnen, gordijnen en handdoeken.

Perkal katoen ideaal voor bedtextiel

Perkal katoen is een duurzaam, zacht en ademend katoenweefsel dat ideaal is voor beddengoed en andere textielproducten. Het heeft een fijne textuur en gaat lang mee, zelfs na veelvuldig wassen. Het is een populaire keuze vanwege de koelte die het biedt en de luchtcirculatie die het toestaat, wat vooral belangrijk is in warme klimaten.

Over Ons

Alex Damminga

Eigenaar TopSleeptextiel

Wij vinden het belangrijk dat jij goed slaapt en uitgerust wakker wordt.

TopSleeptextiel Arnhem is al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf.

Wij staan voor kwaliteit en leveren ongeëvenaarde service!